Ervaringen van onze klanten

 

“Iedere keer als we terugkijken in het album dat jij voor ons hebt gemaakt, dan herleven we de dag opnieuw. Zonder eigenlijk te merken dat ze aanwezig was heeft Suzanne op haar eigen manier onze dag prachtig vastgelegd. Een prachtig samenspel waarbij onze wensen en Suzanne haar ervaring hebben geleid tot een aandenken dat wij nog lang zullen koesteren. Heel erg bedankt voor alles!”  Eric en Barbara”

 

“Suzanne heeft voor onze bruiloft foto’s van de ceremonie gemaakt, maar ze is ons amper opgevallen. Desondanks heeft ze echt super mooie foto’s van de verschillende emoties en details genomen, als ook mooie overall foto’s. Ze heeft echt oog voor mensen en is heel prettig en spontaan in haar omgang! We zullen haar zo weer vragen.” Met vriendelijke groet, Coen en Rinske”

 

“Hoi Suzanne, Bedankt voor de mooie foto’s en het mooie fotoboek. Je hebt onze trouwdag echt tot een succes gemaakt!” Groetjes Esther en Martijn”

 

“Via vrienden zijn we bij Suzanne terechtgekomen. Na een leuk en open gesprek wisten we dat we haar erbij wilden hebben. Die foto’s die ze liet zien waren zoals we ze in gedachten hadden; spontaan en erg mooi! Tijdens onze dag was ze onzichtbaar en heeft ze alle hoogte punten er mooi opgezet. Ook de reportage was ontspannen: niet teveel statieportret  zoals we ook wilden en verder leuke originele ideeën. De foto’s zijn supermooi geworden. Doordat Suzanne zo kritisch is op haar werk zie je dit ook in de manier waarop ze haar boeken opmaakt. Heel erg bedankt!”  Groetjes Kasper en Clarinda”

 

“Bedankt dat je onze mooiste dag zo in detail hebt vastgelegd met romantische, spontane en grappige foto’s. Je was een prettige fotograaf door je flexibiliteit, je creatieve ideëen, je aanwijzingen tijdens de fotoshoot en je gezelligheid. We zijn erg blij met het mooie album dat je gemaakt hebt”. Groetjes, Guido en Hanneke”

 

“Wij waren voor onze bruiloft op zoek naar een fotograaf. Wij hebben natuurlijk met meerdere fotografen gesproken waaronder Suzanne Vormer. Vanaf de eerste ontmoeting waren we enthousiast en waarom: omdat Suzanne met heel veel passie over fotograferen praat. Wat voor ons nog meer de doorslag gaf is dat zij als enige fotograaf vroeg naar onze gemeenschappelijke hobbies. Dit is in ons geval motorrijden met met onze motor heeft ze hele gave foto’s gemaakt en ook een hele gave pagina in ons album. We raden iedereen die we kennen maar ook iedereen die we niet kennen Suzanne aan als fotograaf. Heel erg bedankt voor je mooie foto’s en het prachtige album”. Groetjes Raymond en Claudia”

 

“Wij zijn ontzettend blij met de trouwreportage die Suzanne voor ons heeft gemaakt. Op de dag zelf voelden wij en onze gasten ons op onze gemak bij Suzanne. Ze gaf duidelijke aanwijzingen maar bleef verder op de achtergrond. De foto’s zijn van een uitstekende kwaliteit, spontaan en hebben een originele invalshoek waarvan we een prachtig fotoboek konden maken”. Paul-Johan en Marianne”

“Wat een prachtig album heb je voor ons gemaakt! We zijn er super blij mee. Bedankt! Groetjes Marcel en Amica”

 

“Wij willen je heel erg bedanken. Je hebt de reportage zeer professioneel aangepakt. De foto’s zijn prachtig. Onze dag was super mede dankzij jou.” Groetjes Pim & Laura”

 

“De foto’s zijn supermooi, ook om later op terug te kijken. Super bedankt!” Groetjes Gijs en Corine”

 

“Wat een foto’s! Ook echt zoals we het bedoeld hadden. Van alles wat: standaard grappige en vooral mooie foto’s. En het boek is echt geweldig geworden! Bedankt voor de gezellige middag.”  Groetjes Eric & Anouk”

 

“Voor onze trouwerij hebben wij Sulaika Martina en Robert Tichelaar een fotograaf ingeschakeld. Dat was dus Suzanne Vormer. Vanaf het begin kregen wij een warm gevoel bij haar omdat zij een warm en hartelijk persoon is die gemakkelijk contact maakt. Ze brengt veel enthousiasme met haar werk mee en dat maakt het leuker en gemakkelijker om te poseren. Je hoeft haar eigenlijk niks te zeggen en ze weet precies wat en hoe ze moet fotograferen. Wij hebben uiteindelijk meer gekregen dan zij beloofd heeft en de foto’s waren absoluut prachtig. Qua prijs is Suzanne Vormer ook niet aan de hoge kant, dus qua prijs-kwaliteit verhouding krijgt ze een dikke 11. Wij raden daarom iedereen aan om Suzanne in te schakelen bij het maken van een bruidsreportage.”

 

Overige recensies klik hier voor onze Facebookpagina